BART GEURTS

Geboren in 1971 te Bilzen

Fotograaf - Fotobewerker - Lesgever
en vooral trotse papa
Hallo,

ik ben Bart Geurts, FREELANCE FOTOGRAAF uit Bilzen, een toffe gemeente in Limburg, voor mij de mooiste provincie van België.
Voor mij is fotografie niet enkel mijn beroep, maar ook mijn hobby. Dat kan omdat fotografie meer is dan enkel foto's maken. De voorbereiding, de planning, de uitvoering, de nabewerking, de dienstverlening, ... het behoort allemaal tot de professionele fotografie. En deze voorbereiding, planning, ... is totaal verschillend voor een huwelijksreportage als voor het fotograferen van een sportauto of een reportage van de reanactment van de slag van Hoogstraten. Daarom ga ik in mijn vrije tijd regelmatig op zoek naar een nieuwe uitdaging. Om ideeën op te doen en nieuwe technieken aan te leren, die mijn professioneel werk zeker ten goede komen. 

Vrijdag en zaterdag zijn gereserveerd voor de HUWELIJKSREPORTAGES. 

Authentiek’, ‘Spontaan’, ’Eigentijds’. Met deze woorden kan je mijn huwelijksfotografie het best omschrijven.

Spontane foto’s met een eigen, moderne en toch tijdloze stijl. Steeds met het nodige gevoel voor humor. Elk speciaal moment vastleggen in een mooi, blijvend beeld en al deze momenten samen brengen in een prachtig fotoalbum, als een visueel verhaal.

Interesse in mijn huwelijksfotografie, bezoek dan zeker even mijn huwelijkswebsite

Laten we alvast afspreken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Met vriendelijke groeten,

Bart
Back to Top